Rólam

Pádár Bernadett vagyok, profi sminkes

Feladatomnak és hivatásomnak érzem, hogy szebbé tegyem a Nőket és segítsek megtalálni saját szépségüket

 

DettiHiszem, hogy a külső szépség a belső harmónia megjelenése, és abban is biztos vagyok, hogy a magunkkal kapcsolatos érzéseinkre külsőnk is hatással van. Ezért a smink kiváló eszköz lehet arra, hogy meglássuk, mit rejt arcunk.

Célom a természetesség megtartása, a természet adta összhang megtalálása, és a mindenkiben ott lakozó kreativitás kibontása. A jól megválasztott smink emeli önértékelésünket, nő az önmagunkba vetett hitünk, ezáltal magabiztosabban működünk.

2004-ben végeztem
el Dévényi Kathy sminkiskoláját, a DK Makeup Academyt, ahonnan rögtön mélyvízbe kerültem: a Viva Tv sminkese lettem. 13 évet dolgoztam a csatornánál, közben reklámfilm és klipforgatásokon, fotózásokon is részt vettem, vendégköröm egyre bővült. Tudásomat a folyamatos munka, a vendégek és a saját magam felé tett elvárások csiszolták elsősorban. Számos egyéni oktatáson képeztem magam. A divat és naprakészség mindig elsődleges számomra, figyelembe véve a személyiséget, hogy egyedi és az egyéni igényeknek megfelelő legyen a végeredmény.

 

2016-ban megnyitottam sminkstúdiómat, mely a Múzsa Sminkstúdió nevet kapta.

Minden Nő a múzsám, hiszen ők ihletik a sminkeket, amiket nekik készítek. Szeretném, ha a Nők saját magukból töltekeznének, saját szépségüket keresnék meg, és önmaguk múzsájává válnának.

Éld át Te is