Szakmabelieknek

Továbbképzés végzett sminkeseknek, kozmetikusoknak

Felzárkóztatás, meglévő tudás-csiszolás, technikák kibontása

 

A sminkiskolában remek alapokra teszünk szert, amire egész szakmai utunk során támaszkodhatunk.

A valódi tudás azonban a mindennapok gyakorlatában derül ki,

ahogy más szakmákban is. A nők, a vendégek változatossága széles, sokszínű látásmódot igényel tőlünk. A vendég személyiségéből a bemutatkozás perceiben ízelítőt kapunk, ez a rövid idő áll rendelkezésünkre, hogy főbb vonásait, stílusjegyeit megismerjük. A sminkelés előtti beszélgetés során felmérhetjük igényeit, elképzeléseit, azt, ahogyan látja magát, és ahogyan szeretne távozni. Ezután szakmai tudásunkkal, tapasztalatunkkal elkészítjük számára a kívánt sminket. A vendéget kimozdíthatjuk komfort zónájából, megmutathatjuk egy teljesen új arcát is, ha erre befogadó. Ehhez, a sok gyakorlat mellett nyitott szemre, nyitott szívre és bátorságra van szükségünk, hiszen a sminkkel érzéseket fogunk kelteni az emberekben... Mik ezek az érzések? Frissesség, fiatalság, magabiztosság, biztonság, önbizalom, öröm, többek között. 

 Minden smink szubjektív, mindenki mást lát meg az adott arcban.

A sminkes stílusa vonzza a vendéget. A saját stílus kialakulásához elengedhetetlen a technikák, termékek professzionális ismerete és alkalmazása. Mivel a biztos kéz a magabiztosságból születik, a folyamatos tanulás elengedhetetlen. Ehhez nyújtok segítséget sminkeseknek és kozmetikusoknak szakmai továbbképzés keretén belül. 

Ha egyéni oktatáson szeretnél részt venni, személyre tudjuk szabni a témákat, a tematikát. Felmérjük, miben szeretnél fejlődni, miben érzed a hiányosságokat, mire szeretnél koncentrálni. Az egyéni oktatások során biztosítom a termékeket, eszközöket, időpontot egyénileg egyeztetünk.
Az egyszeri egyéni oktatás 4 óra időtartamú, díja 50000 Ft. 
Sminkmodellt biztosíts magadnak, ha ez nem megoldható, szívesen segítek benne, ennek díja 10000 Ft. 

 

Éld át Te is