Smink follow-up

Ismétlés sminkoktatás után

Emlékeztető alkalom a biztos tudás érdekében 

Az egyénipáros vagy kiscsoportos oktatásokon a sminkmunkafüzet segítségével stabil tudásra tehetsz szert, amivel a sminkelés a mindennapok során praktikus, örömteli és változatos lesz. Az oktatások alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra is, hiszen így tudom a legkönnyebben átadni a technikákat, mozdulatokat, illetve Te is így láthatod meg legkönnyebben a saját előnyeidet, vonásaidat. A sminkoktatás elegendő az alapok lefektetésére, a többi pedig rajtad múlik, otthon mennyire építed be a rutinodba a tanultakat. Tudom, nem könnyű a megszokottól eltérni, újszerűen csinálni, főleg úgy, hogy a sminkoktatás alkalmával rengeteg új információval leszel gazdagabb - amit úgy is érezhetsz, hogy nem találod benne a rendszert, nem látod a sorrendet és nem érted a miérteket.

Ha már jártál nálam sminkoktatáson, és úgy érzed, szükséged van egy kis tudás frissítésre, neked ajánlom a smink follow-up szolgáltatást. Ez alkalommal egy vagy két területet helyezünk fókuszba, gyakoroljuk a számodra nehezebb technikákat, újra átnézzük a termékeidet, vagy keresünk újakat, megbeszélünk mindent, ami téged előrébb visz.

Akkor is hasznos az ismétlés, ha több éve jártál oktatáson, és a sminkelési rutinodat már nem érzed annyira teljesnek. Ez persze természetes, a mindennapok során rövidülhet a sminkeléssel töltött idő és a sminkelés esszenciáját részesítjük előnyben, tehát a gyors, lényegre törő technikákat szeretjük. Pedig a sminkelés ennél kreatívabb, sokszínűbb - sajnos ezt a részt vagyunk hajlamosak elfelejteni. Ha már kevésbé emlékszel a kreatív részre, és mókuskerékben érzed magad a sminkeléssel, összeállíthatunk neked egy új palettát új színekkel, ha üdeségre vágysz, kipróbálhatunk új pirosítót, új ötleteket meríthetsz.

Gyere akkor is, ha rendszeresen gyakorolsz, tehát minden nap sminkelsz, de egy-egy terület, vagy technika csak nem sikerül. Például, nem tudod pontosan kontúrozni a szemedet, nem találod a satír helyét a mélyítő ívben, vagy már el is felejtetted, mi az a mélyítő ív... ha a smink után nem ragyog a szemed és nem érted az okát... ha imádod a rúzsokat, de nem marad a helyén vagy nem tudod precízen kontúrozni az ajkadat... bármilyen kérdéssel várlak. 

A smink follow-up időtartama 90 perc, díja 25000 Forint

Éld át Te is