Rúzs-tanácsadás

Találd meg a saját rúzs árnyalataidat!

A megfelelő szín és textúra kiválasztása

A rúzsozott ajak a nőiesség egyik védjegye. A rúzs egyre több nő neszeszerében jelen van, egyre többen merik viselni. Az egyik legfontosabb sminkkellék, az egyik legrégebbi eszközünk arcunk színezésére.

Fontos, hogy színe harmonikus kiegészítője legyen a sminknek, hétköznapi és alkalmi megjelenés során is emeljen a külsőn a kiválasztott árnyalat.
Ezért fontos ismerni saját színeidet: mik azok, amikkel ragyogni fogsz, ami üdévé varázsol korrektor nélkül is, ami kiemeli szemszínedet,
amit ha viselsz, biztonságban érzed magadat. Ha pedig nem biztonságra vágysz, hanem kimozdulnál komfort zónádból, milyen mértékben választhatsz élénk, mély vagy szokatlan árnyalatokat.

A rúzs-választás nem csak a piros rúzsra vonatkozik, a natúr színekkel is mellé lehet nyúlni. Nem megfelelő rúzs árnyalat sápaszthat, beszürkíti az arcodat, fátyolos lesz a tekinteted, fáradtnak fogsz tűnni, és így is fogod magadat érezni. A megfelelő rúzs árnyalattal felragyog az arcod, a bőröd színe üdébbnek fog tűnni, szemed színe élénkül - egyszerűen minden a helyére kerül.

A szín mellett az állag kiválasztása is lényeges, igényed szerint dönthetsz erről is. A matt a legtartósabb, a krémes a legkényelmesebb, a folyékony mattra száradó a csókálló, a szaténfényű áttetsző, a ceruza formájú a legpraktikusabb, az ajaktinta a legtermészetesebb... megannyi lehetőség, melyek közül a döntés sokszor nehéz ismeret hiányában. Ezekről is esik szó, miközben választjuk a rúzsokat, hiszen lényeges, hogy kényelmes legyen a rúzst viselni.

Gyere, ha

  • félsz használni a rúzsaidat,
  • kétségbeesetten téblábolsz a sminküzletben a rúzsállványok előtt,
  • mindegyik rúzsod hasonló színű,
  • szeretnél színt vinni a sminkelési rutinodba,
  • már voltál színtanácsadáson, és látni szeretnéd mi áll jól neked,
  • szeretnéd megtalálni "A Piros Rúzst",
  • egyáltalán nem rúzsozol, de úgy érzed, megértél rá, és vágysz rá,
  • a natúr rúzs számodra még mindig a barna,
  • ha alkalomra keresel egy különleges árnyalatot.

Hogyan zajlik a rúzs kiválasztása?

Először készítek neked egy nappali sminket. Ez az arcbőr színének egységesítése miatt fontos, készítünk egy tiszta "vásznat". Így látjuk igazán, milyen színek állnak jól. A szem alatti sötétebb részeket korrektorral kivilágosítom, majd készül egy lágy szemsmink, a szemöldököt megigazítom és az arcpirosító is a helyére kerül. A folyamat során 6-8 rúzs színt és árnyalatot megnézünk, attól függően mi a célod.

A szolgáltatás időtartama 60 perc, díja 14000 Ft

 

Éld át Te is