Páros sminkoktatás

Sminkeléssel töltött minőségi idő együtt

Barátnőknek, kolléganőknek, testvéreknek, anya-lánya programnak

A nők egyik kedvenc időtöltése a szépítkezéssel töltött idő. Szerintem - és remélem - már elmúltak azok a gondolatok, hogy ezt úri huncutságnak, vagy fölösleges cicomának tartsuk. Amikor foglalkozunk magunkkal, épp szeretjük magunkat... önbizalmunkat, önbecsülésünket tápláljuk, csak így lehet helytállni ebben a rohanó világban.
Alapvető igényünk a harmonikus megjelenés, így érezzük jól magunkat a bőrünkben. Szeretnénk kihozni magunkból a maximumot, lehetőleg erőlködés mentesen. Ehhez persze elengedhetetlen néhány fontos trükk, amit az iskolában sajnos nem tanulunk meg, és sokan otthonról sem hozzák. Pedig igény van rá.

Hogy máshogy is lehetnénk legjobban önmagunk, minthogy megtaláljuk magunkban a szépet, az előnyöset? 

Remek csajos program, meglepetésként vagy szervezetten a két fős sminkoktatás. Együtt töltött minőségi idő, ami rólatok szól, de ezúttal is személyre szabjuk a tudást, a technikákat, a termékeket. Egymásra tudtok csodálkozni, kinek mit rejt az arca, a különbözőségetek pedig sok mindenre rávilágíthat önmagatokkal kapcsolatban is. 

A folyamat ugyanaz, mint az egyéni sminkoktatásnál: a neszeszer átnézésével kezdjük, majd a sminkmunkafüzet segítségével érintjük a sminkeléssel kapcsolatos fontos témákat. A sminkmunkafüzetben számos olyan információ van, ami otthon is segít, a tanfolyam után mankóként és emlékeztetőként használhatod, amíg rutinná válik a sminkelés. Ezután megmutatom rajtatok a frissítő, nappali sminket és az alap technikákat, végül a sminket ti is elkészítitek magatokon. 
Nem csak az alap tudásra tehettek szert a páros oktatáson. Ha már jártasak vagytok a sminkelésben, felhalmoztatok jelentős mennyiségű sminkcuccot, de nem tudjátok mi, mire való, vagy minden vágyatok fütös szemet készíteni, egyedi témákkal is foglalkozhatunk. 

Meglepetésként ajándékutalvány formájában is átadható. Időpontok hétköznap napközben, hétvégén is elérhetőek. 

A páros oktatás időtartama 3,5 óra, díja 35000 Ft/fő

                                 

Éld át Te is