Egyéni sminkoktatás

Hasznos tippek, profi technikák személyre szabva

„8 perces” smink – intenzív alap oktatás, segítség a mindennapokhoz

 

A „8 perces” smink a nappali, szépítő sminket takarja, mely a hétköznapokon is könnyen elkészíthető. Egyszerű mozdulatokkal, rövid idő alatt üde arcot varázsolhatsz magadnak a sietős reggeleken is.

Átnézzük a meglévő sminkkészletedet, kiderül, mit, hogyan használsz, kidobjuk, ami már nem szükséges, vagy régi, ha bármi hiányzik, igény szerint javaslok termékeket, eszközöket. A kozmetikumok vásárlásának szempontjait is átbeszéljük, hogy megismerd a jó minőségű terméket és ki tudj igazodni az üzletek bőséges választékában.

A sminkmunkafüzet segítségével elméleti tudást kapsz, amit a gyakorlatban is megvalósítunk. Megismered arcformádat, szemformádat, többek között kiderül hol van a mélyítővonal és a szemhéjránc, mindez segítségedre lesz a sminkek kialakításánál. Megkeressük a bőrtípusodhoz, arcszínedhez ideális alapozót, valamint saját színeidet, hogy igazán harmonikus legyen a megjelenésed. A sminket te is elkészíted magadon, így a megszerzett elméleti tudást egyből ki is próbálhatod a gyakorlatban.

Kortól függetlenül, minden Nőnek ajánlom, aki vágyik rá, hogy sikerrel járjon reggelente a tükör előtt. Valamint, ajánlom mindenkinek, aki szeretne közelebb kerülni önmagához, felfedezni az önmagában rejlő sokszínűséget, kreativitást, szépséget. Tinilányoktól kezdve, érett nők is részt vesznek az oktatáson, hiszen nem lehet elég korán kezdeni és sosem késő újat tanulni.

Az egyéni, egy alkalmas oktatás 3 óra időtartamú, díja 39500Ft

 

Éld át Te is